Gjør som 6249 andre...

 

 

 

 

 

GJENNOMFØR GRATIS SAMLIVSSJEKK

Er dere i grønn, gul eller rød sone?

En enkel quiz som består av 28 spørsmål med tre svaralternativer basert på det som kjennetegner gode, varige forhold.

 

Tid: 3 minutter

Fyll inn navn og e-postadresse, start testen og motta svar umiddelbart

I tillegg til tilbakemeldingen, vil du motta inspirasjon og samlivstips via e-post. Du er også den første som får tilgang til nyheter og tilbud fra oss2.

Slik foregår det:

1. Fyll inn navn og e-post

E-posten din er helt trygg hos oss. Du kan når som helst avmelde deg med et enkelt klikk ved å benytte feltet "AVMELD" nederst på e-posten 

2. Sjekk e-post og klikk på link

Vi  benytter utsendingsprogram. Det betyr at du må legge oss til i adresselisten din for sikre at  tips og inspirasjon fra oss2 når deg

3. Gjennomfør samlivsquiz

Sett av 3 minutter. Du vil umiddelbart motta resultatet med tips til å opprettholde og evt oppgradere forholdet ditt

"Etter å ha jobbet flere år med relasjonelle konflikter og vansker, har jeg aktivt brukt elementer fra ditt arbeid i Oss2, Ann-Kristin. Så mange parforhold og derav familier (og deres barn) kunne fått det vesentlig bedre(!) sammen om de hadde lært og brukt de gode verktøyene og rådene du formidler. Det funker! Folk skjønner det du viser oss. Takk for at du sprer kjærlighets- og kommunikasjonsbudskap!"

Rikke Marie Kvaale
Psykolog og stor fan

Tar du utfordringen?

 

Mitt ønske er å bidra til at flere lever i sunne, solide forhold og at det skal bli normalt og populært å investere i samlivet. Sannheten er at det kun er litt bevissthet, og litt jevnlig innsats som skal til for å heve det til stjernenivå.

Denne testen tar utgangspunkt i kjennetegn på par som lykkes med samlivet, og er kun ment som en inspirasjon til å ivareta forholdet.

Teorien er hentet fra  John Gottmann. Han er en av de fremste ekspertene på området, og mannen som har forsket på par og parforhold i flere tiår.

 

Vi bryr oss om forholdet ditt!

 

Jeg oppfordrer deg til å gjennomføre testen - for din egen del. Du har ingenting å tape, bare alt å vinne på en liten realitetssjekk.

Spørsmålene er nyttige i seg selv, og vil få deg til å reflektere over hvordan du har det i forhold til dine ønsker og behov.

Svaret  kommer opp straks du har gjennomført testen❤️️

Lykke til!

oss2|Ann-Kristin Haugen

Lærer, relasjonscoach og utvikler av samlivsprogrammet, 5 Stjerners Samliv

Sett i media:

Close

50% fullført

Fyll inn navn og e-post

Du mottar 3 videoer - uten at det koster deg noe.