GRATIS, ANONYM SAMLIVSSJEKK

Er dere i grønn, gul eller rød sone?

En enkel quiz som består av 28 spørsmål med tre svaralternativer basert på det som kjennetegner gode, varige forhold.

 

Tid: 3 minutter

Fyll inn navn og e-postadresse, start testen og motta svar umiddelbart

I tillegg til tilbakemeldingen vil du motta inspirasjon og tips via e-post. Du er også den første som får tilgang til nyheter og tilbud fra oss2. Hvis du ombestemmer deg, kan du til enhver tid avmelde med et enkelt klikk.

Gode nyheter!

De aller fleste forstår ikke hva de har før de har mista det. Du har mulighet til å unngå denne feilen! Forskning viser at måten par behandler hverandre på, hvordan de kommuniserer og hva slags holdninger de har til forholdet sitt - det er mønstre som kan forandres og forbedres. Det starter med bevissthet. Hvor er du akkurat nå?

OPPRETTHOLDE

FORANDRE

AKSJONERE

NB! 1 av 2 par skilles. Det er ikke tilfeldig om du lykkes eller ei ...

Ann-Kristin Haugen

Lærer, coach og kursholder i firma: www.oss2.no

Jeg oppfordrer deg til å ta testen! Mitt ønske er å bidra til at flere lever i gode, solide forhold, og at det skal bli normalt og populært å investere i samlivet. Sannheten er at det kun er litt bevissthet, og litt jevnlig innsats som skal til for å heve det til stjernenivå.

Denne testen tar utgangspunkt i kjennetegn på par som lykkes med samlivet. Teorien er hentet fra  John Gottmann. Han er en av de fremste ekspertene på området, og mannen som har forsket på par og parforhold i flere tiår.

Close

50% fullført

Fyll inn navn og e-post

Du mottar 3 videoer - uten at det koster deg noe.