28 tegn på sunne, solide forhold

 

 

 

 

 

 

GRATIS SAMLIVSQUIZ

Er dere i grønn, gul eller rød sone?

En enkel quiz som består av 28 spørsmål med tre svaralternativer basert på det som kjennetegner sunne og solide forhold.

Slik foregår det:

1. Fyll inn navn og e-post

E-posten din er helt trygg hos oss. Du kan når som helst avmelde deg med et enkelt klikk ved å benytte feltet "AVMELD" nederst på e-posten 

2. Sjekk e-post og klikk på link

Vi  benytter utsendingsprogram. Det betyr at du må legge oss til i adresselisten din for sikre at  tips og inspirasjon fra oss2 når deg

3. Gjennomfør samlivsquiz

Sett av 3 minutter. Du vil umiddelbart motta resultatet med tips til å opprettholde og evt oppgradere forholdet ditt

"Etter å ha jobbet flere år med relasjonelle konflikter og vansker, har jeg aktivt brukt elementer fra ditt arbeid i Oss2, Ann-Kristin. Så mange parforhold og familier (barna) kunne fått det vesentlig bedre om de hadde lært og brukt de gode verktøyene og rådene du formidler. Det funker! Folk skjønner det du viser oss. Takk for at du sprer kjærlighets- og kommunikasjonsbudskap!"

Rikke Marie Kvaale
Psykolog og stor fan

Tar du utfordringen?

 

Mitt ønske er å bidra til at flere lever i sunne, solide forhold og at det skal bli normalt og trendy å investere i samlivet. Sannheten er at det kun er litt bevissthet, og jevnlig innsats som skal til for å heve det til stjernenivå.

Denne testen tar utgangspunkt i kjennetegn på par som lykkes med samlivet, og er kun ment som en inspirasjon til å ivareta forholdet.

Teorien er hentet fra  John Gottmann. Han er en av de fremste ekspertene på området, mannen som har forsket på par og parforhold i flere tiår.

 

Vi bryr oss om deg og forholdet ditt!

 

Jeg oppfordrer deg til å gjennomføre testen - for din egen del. Du har ingenting å tape, kun alt å vinne på en liten realitetssjekk.

Spørsmålene er nyttige i seg selv, og vil få deg til å reflektere over hvordan du har det i forhold til dine ønsker og behov.

Svaret  kommer opp straks du har gjennomført testen❤️️

Lykke til!

oss2|Ann-Kristin Haugen

Lærer, relasjonscoach og gründer av onlineprogrammet, 5 Stjerners Samliv

Sett i media:

Close

50% fullført

Fyll inn navn og e-post, start testen og motta svar umiddelbart

Du vil få tilbakemelding og samlivstips via e-post, og du kan når som helst avmelde med et klikk