VILKÅR OG PERSONVERN

 

Onlinekurs og onlineprogram

Onlinekurs og onlineprogram gjelder for en deltaker eller ett par (dersom det er oppgitt), og det forutsettes at innloggingsinformasjon ikke deles med andre. Du kjøper tilgang til innhold i kursportalen i 1 år fra du får tilgang til kurset. Alle videoene og arbeidsoppgavene er beskyttet av opphavsrett og er kun til personlig bruk. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes i kursportalen.

 

Dags- og weekendkurs

Påmelding til dags- og weekendkurs er bindende og gir ikke rett til refusjon på linje med andre arrangementer. Dersom du ikke kan delta likevel, kan du videreselge kursplassen din til andre.

 

Coaching

Kjøp og bestilling av coachingtimer er bindende og gir ikke rett til refusjon. Timen kan avbestilles og flyttes hvis det gjøres innen 24 timer før avtalen. Coachingen gjennomføres på nøyaktig klokkeslett, via telefon,  Zoom eller annen avtalt plattform hvis ikke personlig møte er avtalt. Coachingtimer som ikke benyttes eller avbestilles, blir belastet i sin helhet.

 

Opphavsrett

Innholdet på websidene og kursportalen er opphavsrettslig beskyttet og eies av oss2|Ann-Kristin Haugen.

 

Taushetsplikt

All kontakt mellom oss er underlagt taushetsplikt, og du kan være helt trygg på at opplysninger og informasjon gitt i kurs- og coachingsammenheng forblir privat.

Du står fritt til å diskutere dine personlige erfaringer og resultater med andre. Derimot er du underlagt taushetsplikt om alt som omhandler andre deltakere på kurs, event, i kursportalen eller andre sosiale arenaer i tilknytning til oss2|Ann-Kristin Haugen.

 

Personvernerklæring

oss2|Ann-Kristin Haugen verken henter inn, registrer eller behandler sensitive personopplysninger.

Vi garanterer at dine personopplysninger eller e-postadresse aldri blir utlevert til tredjepart, bortsett fra deling som er nødvendig og pliktig for å kunne drifte virksomheten. Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks webhotel, e-post, programvare og skybaserte tjenester), regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

Nettsiden er hostet av Kajabi LLC. I tillegg benyttes databehandlingstjenestene til Drip, Google, Manychat og Quizworks. Vi forutsetter at disse databehandlingtjenestene følger GDPR lovgivningen.

Personopplysninger er i hovedsak navn og e-post, samt i noen tilfeller telefonnummer og fødselsdato som hentes inn for å kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg for å gjennomføre bestilte tjenester og produkter, samt ha mulighet for å behandle en eventuelle klage.

Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjema på nettsiden, brukerundersøkelser, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme.

Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare.

Du har krav på innsyn i de opplysningene som er registrert, og kan når som helst sende en skriftlig henvendelse til [email protected] for å få innsyn. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller ufullstendige, kan du kreve disse rettet.

Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har registrert, med unntak av opplysninger som er nødvendig, eller som vi er pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven.

Om du ikke ønsker å motta e-poster fra oss lengre, klikk på  feltet "Avmeld" som du finner nederst i hver e-post du mottar fra oss. Ønsker du å bli slettet fra alle våre registre, send en skriftlig henvendelse til [email protected] 

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig, og for å øke funksjonaliteten på våre sider. For tiden benytter vi Google Analytics og Facebook Pixel.

 

Angrerett

Alle onlinekurs har 14 dagers returrett. Det vil si at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd innen 14 dager etter kjøpsdato. Pengene tilbakeføres til kontoen de ble betalt fra, forutsett at vi har mottatt en skriftlig henvendelse innen fristen til [email protected]

 

Avlysning og utsettelse

oss2|Ann-Kristin Haugen forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette coaching, kurs og event som følge av årsaker som er utenfor vår kontroll. Ved avlysning vil du få refundert innbetalt beløp, eller tilbud om deltakelse på et senere tidspunkt.

 

Ansvarsbegrensning

oss2|Ann-Kristin Haugen fraskriver seg alle økonomiske krav knyttet til websidene, video, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Ved å kjøpe kurs og coaching aksepterer og godtar du, at du fullt og helt er ansvarlig selv for din fremgang og dine resultater.

 

Kundeservice

Ved spørsmål om tjenesten, tekniske problemer og reklamasjon vedrørende tjenesten eller betalinger rettes disse til oss2|Ann-Kristin Haugen, via [email protected] eller via kontaktskjema. Vi gir deg tilbakemelding på henvendelsen så raskt som mulig.

 

Reklamasjon og omtale

Hvis du er fornøyd med et produkt eller tjenesten, er vi veldig glad for at du bringer det videre. Er det derimot noe som ikke svarer til forventningene dine, setter vi pris på at du tar kontakt med oss direkte via [email protected] - Vi vil strekke oss langt for at du skal bli fornøyd.

Hvis det skulle oppstå en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik uenighet, er mellom oss internt. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen form for kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig omtale.

Hvis tvisten ikke løses ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten.

Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, skjer per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet sendes til adressen som vises nedenfor.

 

 

Oss2|Ann-Kristin Haugen

Gyvingjordet 16

3660 Rjukan

Org. nr: 997605233 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!