Coaching

 

"Tusen takk, Ann-Kristin. Jeg er så takknemlig for denne coachingsamtalen. Både fordi du tok deg tid til å lytte, og fordi jeg fikk tre konkrete tips på veien videre. "

Elli, 42 år
I et forhold

"Tusen takk, Ann-Kristin. Vi rakk så mye på kort tid. Du var direkte og rett på sak. Jeg er spesielt fornøyd med at du klarte å fange situasjonen så raskt slik at vi unngikk å snakke bort tiden med fjas. Nå vet jeg hva jeg skal fokusere på. Dette vil bety en endring for meg! "

Lene, 51 år
I et forhold

"Ann-Kristin, takk for oppriktige tilbakemeldinger. På forhånd var jeg spent på hvordan samtalen skulle foregå og i hvilken retning det skulle ta, men samtalen ble behagelig. Jeg satt pris på å dele tankene mine, og det var fint å få innspill på hvordan vi kan få felles opplevelser. "

Helge
I et forhold

"Jeg var usikker på hvor mye vi rakk i løpet av en samtale, og hva jeg egentlig skulle snakke om. Vi fikk tid, og jeg fikk konkrete råd og tilbakemeldinger. Ann-Kristin er veldig trygg. Hun er en behagelig og kunnskapsrik terapeut som er god på både å lytte og stille de riktige spørsmålene. Jeg takker og bukker!"

Hilde, 47 år
I et forhold

 

EN PROFESJONELL SAMTALEPARTNER

Coaching er en profesjonell samtale mellom deg/dere og meg som coach. Jeg tar i bruk metoder, redskaper og teknikker i kombinasjon med intuisjon. Sammen belyser vi problemstillingen, og du/dere vil oppleve å bli både anerkjent og utfordret. Målet er at du/dere skal oppnå ny innsikt, og finne løsninger som passer for deg/dere.

 

SINGLE OG PAR

Coaching anvendes innenfor alle områder av livet; relasjoner, parforhold, familie, barn, økonomi, arbeid, utdanning, idrett osv. Jeg har kompetanse til å coache innenfor alle tema, men det er relasjoner og samliv som står mitt hjerte nær. 

 

TEMA

Coaching kan benyttes ved små og store utfordringer. Det kan være valg du står ovenfor, en endring du ønsker, en konflikt du er en del av, en krise i livet eller noe du VIRKELIG ønsker å oppnå. Noen ganger er en time nok til å gi visshet slik at kursen kan justeres. Er det et endringsarbeid, så er det snakk om en prosess over tid som vil kreve flere samtaler.

Du/dere bestemmer selv tema, men ofte er det slik at problemstillingen er sammensatt, og at årsaken kan ligge et annet sted enn du/dere trodde på forhånd.

 

TAUSHETSPLIKT

Coaching er en fortrolig samtale, og jeg som coach har taushetsplikt.

 

SLIK MØTES VI

Hvis ikke annet er avtalt, møtes vi online via Zoom.

 

GRATIS AVKLARINGSSAMTALE

Ønsker du coaching, book tid til en gratis avklaringssamtale nederst på siden. Du sier litt om din utfording, og jeg fortelle hvordan jeg kan hjelpe deg.

 

"Ann-Kristin er en flott kvinne med gode, konstruktive innspill som ga en erfaren 56 åring noe å tenke på. Takk for positiviteten! Jeg anbefaler på det varmeste!"

Wenche, 56 år
Singel

"Jeg opplevde Ann-Kristin som direkte på en ivaretagende og bekreftende måte. Coachingen har brakt meg videre, helt klart. Vil absolutt anbefale andre en profesjonell samtale med Ann-Kristin. Hun har livserfaring, er positiv og dyktig til å stille utfordrende spørsmål på en anerkjennende måte. Tror mange kan få hjelp slik at et forhold kan fungere bedre."

May Britt, 43 år
psykolog

"Ann-Kristin ga meg det jeg trengte for å komme videre, for jeg var i ferd med å ødelegge hele selvtilliten og miste troen på at jeg kunne få meg en varig kjæreste. Nå er hele livet mitt forandra til det positive. Jeg anbefaler coaching med Ann- Kristin til andre som er utrygge og lite selvsikre i forhold til å skaffe seg en kjæreste. Jeg er evig takknemlig!"

Steinar, 50 år
Singel

DIN COACH:

Jeg heter Ann-Kristin Haugen, er utdannet lærer og har videreutdanning i coaching på høyskolenivå. I mer enn 20 år har jeg jobbet som pedagog. 

Jeg er også sertifisert kursholder i det forebyggende og forskningsbaserte PREP samlivsprogrammet.

Jeg jobber intuitivt, og går raskt inn i kjernen og forstår dine behov og utfordringer. I tillegg er jeg selv åpen, og spesielt god på å få mennesker til å føle seg vel i mitt nærvær.

BOOKING

- Book en uforpliktende, gratis samtale

AVKLARING

Kr 0

1 x 20 min

En kort avklaringssamtale før du bestemmer deg

Book tid>>>
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.