HEI!

Er du som meg opptatt av det som betyr mest her i livet – kjærlighet og parforhold? Det er vel vanskelig å svare benektende på det, likevel er det svært få som gir kjærlighetsforholdet sitt den oppmerksomheten det fortjener og trenger. Mange er lite bevisst i valg av partner, og forhold som er etablert tas ofte som en selvfølge – til tross for at nær halvparten ender med brudd.

VISJON

Jeg ønsker å bidra til en holdningsendring når det gjelder relasjoner og parforhold, og jeg har en visjon om at det skal bli vanlig for single og par å investere i kjærlighetsforholdet sitt. Målet er at flere lever i gode forhold som varer.

Og jeg, jeg er Ann-Kristin Haugen –  lærer, coach og kursholder. I mer enn 10 år har jeg studert relasjoner både  her hjemme og i utlandet. I tillegg til jobben min som lærer, har jeg kurset og coachet single i flere år og senere utvidet praksisen til å gjelde par.

I flere omganger har jeg gjennomført videreutdanning på høyskolenivå, blant annet innenfor veiledning (coaching). I tillegg er jeg sertifisert instruktør i det forebyggende, forskningsbaserte samlivsprogrammet, kalt PREP.

 

JEG HAR MYE KUNNSKAP Å DELE MEG DEG

 

Håper vi sees!

oss2|Ann-Kristin Haugen  

 

Ønsker du å kontakte meg? Klikk her

Sett i media:

NB! Til deg som er i et forhold: Du har mulighet til å gjennomføre en GRATIS samlivstest (quiz) online

 Start test her

 

Close

50% fullført

Fyll inn navn og e-post

Du mottar 3 videoer - uten at det koster deg noe.