Coaching

 

 

EN PROFESJONELL SAMTALEPARTNER

Coaching er en profesjonell samtale mellom deg/dere og meg som coach. Jeg tar i bruk metoder, redskaper og teknikker i kombinasjon med intuisjon. Sammen belyser vi problemstillingen, og du/dere vil oppleve å bli både anerkjent og utfordret. Målet er at du/dere skal oppnå ny innsikt, og finne løsninger som passer for deg/dere.

 

SINGLE OG PAR

Coaching anvendes innenfor alle områder av livet; relasjoner, parforhold, familie, barn, økonomi, arbeid, utdanning, idrett osv. Jeg har kompetanse til å coache innenfor alle tema, men det er relasjoner og samliv som står mitt hjerte nær. 

 

TEMA

Coaching kan benyttes ved små og store utfordringer. Det kan være valg du står ovenfor, en endring du ønsker, en konflikt du er en del av, en krise i livet eller noe du VIRKELIG ønsker å oppnå. Noen ganger er en time nok til å gi visshet slik at kursen kan justeres. Er det et endringsarbeid, så er det snakk om en prosess over tid som vil kreve flere samtaler.

Du/dere bestemmer selv tema, men ofte er det slik at problemstillingen er sammensatt, og at årsaken kan ligge et annet sted enn du/dere trodde på forhånd.

 

TAUSHETSPLIKT

Coaching er en fortrolig samtale, og jeg som coach har taushetsplikt.

 

SLIK MØTES VI

Hvis ikke annet er avtalt, så foregår samtalen via telefon. Det er også mulig å benytte Skype eller en annen valgfri online plattform. I tillegg er det mulig med et personlig møte på Rjukan eller i Oslo.

 

BESTILLE TIME

 

1. Velg enkelttime eller prosess (nederst på denne) siden og gjennomfører betaling.

2. Når du har mottatt kvittering på e-post avtaler du tidspunkt for samtalen på sms: 93284995 eller e-post til [email protected] 

 

"Ann-Kristin er en flott kvinne med gode, konstruktive innspill som ga en erfaren 56 åring noe å tenke på. Takk for positiviteten og hun anbefales på det varmeste!"

Wenche, 56 år
kunstner

"Jeg opplevde Ann-Kristin som direkte på en ivaretagende og bekreftende måte. Coachingen har brakt meg videre, helt klart. Vil absolutt anbefale andre en profesjonell samtale med Ann-Kristin. Hun har livserfaring, er positiv og dyktig til å stille utfordrende spørsmål på en anerkjennende måte. Tror mange kan få hjelp slik at et forhold kan fungere bedre."

May Britt, 43 år
psykolog

"Ann-Kristin ga meg det jeg trengte for å komme videre, for jeg var i ferd med å ødelegge hele selvtilliten og miste troen på at jeg kunne få meg en varig kjæreste. Nå er hele livet mitt forandra til det positive. Jeg anbefaler coaching med Ann- Kristin til andre som er utrygge og lite selvsikre i forhold til å skaffe seg en kjæreste. Jeg er evig takknemlig!"

Steinar, 50 år
Singel

DIN COACH:

Jeg heter Ann-Kristin Haugen, er utdannet lærer og har videreutdanning i coaching på høyskolenivå. I mer enn 20 år har jeg jobbet som pedagog, og de siste 10 årene har jeg studert relasjoner og kurset meg både i utlandet og her hjemme. Jeg er også sertifisert kursholder i det forebyggende og forskningsbaserte PREP samlivsprogrammet.


Styrken min er menneskekunnskap – jeg går raskt inn i kjernen og forstår andres behov og utfordringer. I tillegg er jeg selv åpen, og spesielt god på å få mennesker til å føle seg vel i mitt nærvær.

PÅMELDING

1. Gjennomfør betaling 2. Sjekk kvittering på e-post 3. Send SMS til 93284995 eller e-post til [email protected] for å avtale tidspunkt

ENKELTIME

Kr 1250

1 x 50 min

1 coachingtime for en enkeltperson eller et par

Kjøp!

PROSESS 1

Kr 3250

3 x 50 min

3 coachingtimer for en enkeltperson eller et par

Kjøp NÅ!

PROSESS 2

Kr 4990

5 x 50 min

5 coachingtimer for en enkeltperson eller et par

Kjøp!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.