Klikk og motta tips og inspirasjon>>

"Jeg bryr meg om deg og forholdet ditt"

 

Når alt kommer til alt, så er kjærlighet og gode relasjoner det som er viktigst. Du er enig i det? Likevel, så er det viktigste i livet ofte det mest utfordrende. Det er fordi det betyr så mye, og det som betyr mye blir både sårt og vanskelig når det ikke fungerer slik du ønsker og forventer.

Det er fristende og trygt å pakke det vanskelige under teppet.

Først når hele teppe buler og salongbordet står på halv tolv, da oppsøker par meg. Vi kan skape endringer sammen om du og dere virkelig ønsker å satse på forholdet.

Det er kritisk hvis teppet har buler lenge. Så lenge at den ene  har gitt opp og er på vei ut døra. Da kan det være for sent. For deg er det annerledes.

Kom nå du, slik at jeg kan holde deg i hånden og vise vei.

For det finnes en smartere måte. Du må tørre å løfte på teppet og glatte ut bulene etter hver som de oppstår. Den jobben er enkel med riktig verktøy, og jeg vil gjerne dele de beste redskapene med deg. Du finner alt i:

Onlineprogrammet: 5 Stjerners Samliv  

Programmet er utviklet slik at du skaper endringene du og forholdet trenger. Det er programmet jeg selv hadde hatt behov for før "mitt gode forhold" endte med brudd.

Jeg har gått grundig til verks og lært av de beste.  I mer enn 10 år har jeg studert relasjoner både  her hjemme og i utlandet. Mye av teorien er hentet fra verdens ledende samlivsforsker, John Gottmann. I tillegg til jobben som lærer, har jeg videreutdanning  i coaching på høyskolenivå og er sertifisert instruktør i det forskningsbaserte samlivsprogrammet, PREP og metoden Par-sjekk.

I fremtiden er det normalt og trendy å ivareta forholdet 

Bli med på å skape en holdningsendring, slik at det blir normalt og trendy å ivareta forholdet sitt. Ditt bidrag kan utgjøre en forskjell, og føre til at flere barn feirer jul med felles familie år etter år. Blir du med?

...og du, jeg vil bare minne deg på at ny dag gir nye muligheter ...

Det er i dag du skaper det forholdet du ønsker deg!

 

 

Love💛

oss2|Ann-Kristin Haugen  

NB! Få inspirasjon og tips hver søndag direkte i innboksen HER>>>

 

Ønsker du å kontakte meg? Klikk her

 

Sett i media:

NB! Til deg som er i et forhold: Du har mulighet til å gjennomføre en GRATIS samlivstest (quiz) online

 Start test her>>>

 

Close

50% fullført

Fyll inn navn og e-post

Du mottar 3 videoer - uten at det koster deg noe.