Hva er det du skal dele?


Når du opplever noe ubehagelig og vondt, så kan du velge å håndtere det på ulike måter. Det blir kanskje feil å snakke om valg, for det er ofte ubevisste mekanismer som trer i kraft – overlevelsesmekanismer.

En av dem er å pakke bort det vonde og holde unna de ubehagelige følelsene. Jeg pleier å sammenligne det med en badeball du holder under vann. Du må passe på den, for slapper du av, så spretter den til overflaten.

Og for deg som benytter denne strategien om og om igjen, du får mange badeballer og mye jobb med å holde dem under vann.

I uoppmerksomme øyeblikk, når du er sliten, når du er syk eller hvis du drikker alkohol, vil badeballene sprette opp. Alle følelsene du har holdt unna strømmer til overflaten, og du får det kjempetøft der og da.

Det som er verre er all den energien du legger i å holde badeballene nede i hverdagen, den energien du bruker for å holde dem under kontroll. Hvis badeballene blir mange, så vil du være travel med å passe på dem - og det vil hindre deg å leve det livet du ønsker, og det vil forstyrre relasjonene dine.

Så åpenhet er viktig og riktig!

Det kan være at det du pakket bort for lenge siden, det du opplevde som vondt og vanskelig på et gitt tidspunkt, det er ikke sikkert at det er like vanskelig og vondt i dag. Det vil hjelpe deg hvis du tør å undersøke hva som skjer når du slipper en av badeballene til overflaten.

Det foresetter at du må være ærlig mot deg selv og velge å dele med en som står deg nær. Du kommer til å oppleve lettelse, og mest sannsynlig så er det mindre «farlig» enn du tror.

Så spør deg selv: Hva er den ene tingen du skal slippe til overflaten og være åpen om?

 

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!