De 5 største feil single begår

singel Nov 09, 2017

 

1. Fokuserer du på fravær og mangler som fremkaller dårlige følelser?

Tenker du ofte på hva du mangler og savner? Ingen kjæreste å feire høytider med, ingen å delta på aktiviteter med, ingen du kan oppleve nærhet med? Sjekker du telefonen ofte og savner SMS og mail? Da fokuserer du på det du mangler fremfor det du ønsker.

Endring: Fokuser på det du ønsker

Skap det kjærlighetsforholdet du drømmer om i tankene dine. Beskriv forholdet: Hva ønsker du at dere skal gjøre? Hva ønsker du å få, og hva ønsker du å gi?

Lag bilder i hodet ditt med gode opplevelser og situasjoner. Disse bildene som fremkaller gode følelser henter du fram når ønsket om en partner dukker opp. Da smiler du fremfor å kjenne den dårlige magefølelsen.


2. Er du for tolerant, åpen og uklar slik at du blir valgt?

Du har vært singel en stund og stiller deg åpen for det meste. Du tenker at kanskje dette er den rette, selv om det ikke føles slik umiddelbart.

Eller ... det kan være at du får mye oppmerksomhet av en som virker svært interessert i deg. En du fornuftsmessig synes er ok, men spenningen og kjemien mangler. Du tenker at godfølelsen kanskje kommer etter hvert, bare dere møtes en gang til, eller det bare går litt tid.

Eller ... du har tanker om at du kan hjelpe, eller endre vedkommende på et eller annet vis til å bli den partneren du ønsker deg?

En partner må stå på egne bein uten hjelp fra deg, og du må selv ta ansvar og styring for å velge til og fra. Kanskje, kanskje, kanskje…….. Slutt å tenke kanskje! Du kaster bort tid og opplever nederlag.

Endring: Du gjør bevisste valg

Du tar bevisste valg fremfor å la deg velge. Du lytter til magefølelsen fremfor å overse tvilen. Du våger å si nei takk, for å takke nei til noe er å takke ja til noe annet i fremtiden.


3. Er du for tilpasningsdyktig og selvutslettende?

Når vi møter en ny partner så har vi lyst til å vise den beste siden av oss selv, og vi er villige til å strekke oss svært langt for å møte den nye partneren både når det gjelder utseende, væremåte, interesser og aktiviteter.

Du viser kanskje et glansbilde av deg selv som ikke kan opprettholdes over tid. Dermed fremstår du som en annen enn den du egentlig er. Dette blir vanskelig både for deg og partneren og vil skape trøbbel på et senere tidspunkt.

Endring: Du oppretthold integriteten

Gjør det beste ut av utseendet for ditt eget velvære, slik at du er fornøyd med deg selv og åpen for å gi og motta kjærlighet. Utvid komfortsonen og vær villig til å utvikle deg både når det gjelder interesser og aktiviteter, men kjenn godt etter hvor mye du kan strekke deg.


4. Velger du feil partner om og om igjen?

Du havner i samme type relasjon gang på gang og tiltrekkes av samme personlighet. Du overser de røde lampene som lyser .. eller du har negative erfaringer i kjærlighetslivet som gjør at du reserverer deg, og har en frykt for å binde deg. Dermed går du halvhjertet inn for forholdet.

Endring: Du lærer av tidligere feil

Når du velger å gå inn i et kjærlighetsforhold, så må du våge å satse fullt og helt med både hode og hjertet.

Så det kan være nyttig å kartlegge tidligere forhold for å se etter mønster: Hva gjorde deg interessert i personen, hvordan det var underveis og mot slutten? Ser du noen likheter?

Vurderer når du burde ha forstått at forholdet ikke ville bli slik du drømte om. Bli bevisst hva du bør tenke spesielt på i framtiden, slik at du lærer av tidligere erfaringer fremfor å gjenta dem igjen og igjen.

 

5. Blir du ikke ferdig med tidligere partnere?

Bruker du tid og energi til å tenke på en tidligere partner? Drømmer du om de gode stundene og unnskylder, eller fortrenger det som ikke fungerte så godt? Det holder deg tilbake og hindrer deg i å møte en ny partner.

Endring: Legg tidligere forhold bak deg

Tenk fremover og bestem deg for å avslutte tidligere forhold - fullt og helt. Ta kontroll når du kjenner at luftslottsdrømmene kommer. Erstatt disse drømmene med de indre bildene du har om det kjæresteforholdet du ønsker deg. Gjenta denne prosessen gang på gang til du blir fri. Først da stiller du deg helt åpen og er reellt klar for å møte en ny partner.

 


 

Kjenner du igjen noe i disse beskrivelsene? Jeg ser ikke bort fra det, for dette er ofte tema når jeg coacher single som strever med å få til et godt, varig forhold.

Det som er viktig er å finne frem til det som hindrer deg. Først når det er løftet fram i bevisstheten og satt ord på, da er det mulig å endre egne tanker og handlingsmønster -  for det er mulig å finne en partner som passer deg. Den tanken må du aldri gi opp.

Du må bare være villig til å legge arbeid og energi i endringsprosessen, og gi deg selv tid. Tenk at alt som ligger bak deg er erfaringer som kan hjelpe deg i framtida, fremfor å fokusere på egne nederlag.

 

 Jeg heier på deg og kjærligheten!

 

 

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!