Den vonde kjærlighetssorgen

Det verker et sted i magen,
matlyst og tiltakslyst forsvinner.
Du vil bare være alene.

Du husker alt det hyggelige dere gjorde sammen og alt som var bra, faktisk så husker du BARE det positive.

Du begynner å tvile….

Var det riktig?

Det blir verre når du får høre eller se, og du forstår at eksen går videre. Han eller hun opplever de samme stedene, og gjør de samme tingene som dere gjorde - med en ny!

Det gjør vondt,
likevel må du se og studere,
bare en liten sjekk på Facebook,
enda en gang
og smerten i magen inntreffer med større kraft.

Det er nå varsellampene bør begynne å blinke!

Det er nå du bør koble inn de rasjonelle tankene, for å kunne ta de riktige beslutningene. Gode valg som rykker deg nærmere det livet og det forholdet du ønsker deg, involverer ALLTID en samhandling og en balanse mellom tanker og følelser. Nå er tiden inne for å stille seg spørsmålet:


-Hvorfor ble det egentlig slutt?


-For det er en grunn, er det ikke?


Hvis det ikke hjelper så kan du lage en liste med positive og negative sider ved forholdet deres, og en tilsvarende liste med positive og negative sider ved eksen.

Nå kan du velge. Det finnes to løsninger. Hvis «posivitets» lista dominerer og du fremdeles mener at det er en feil at dere ikke er et par lenger, ta kontakt å gjør ALT du kan for å gjenopprette forholdet. Du har ingenting å tape - bare alt å vinne.

Hvis analysen din har fått deg til å huske at bruddet hadde en årsak, og at denne årsaken ikke var forenelig med de tankene du har om et godt, stabilt og solid kjærlighetsforhold – da har du bare ett valg. Du må gjennom sorgen.


1. Aksepter at det er slutt


2. Tillat deg å sørge


3. Skift fokus


Tenk at det allerede nå er mange potensielle partnere der ute som passer for deg, partnere som oppfyller de ønskene du har til et godt kjærlighetsforhold.

Tenk at en av disse kommer du til å møte.

Tenk på hva dere skal oppleve sammen. Visualiser ulike situasjoner som inkluderer dere begge i positive settinger. Lag bildene store og skru opp for farger, lyd og følelser.

Skap forventninger til det ukjente som ligger foran deg, det nye og bedre, så ofte du kan. Slik vil du gradvis skifte fokus.

Du vil komme GJENNOM sorgen og TIL det forholdet du virkelig ønsker deg. For kjærligheten er for verdifull til at du kan inngå kompromiss.

Du fortjener det beste!

 

PS - Ønsker du en coachingsamtale, sjekk dette tilbudet HER>>>

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!