Hvem får best stell?

Nær halvparten av alle forhold ryker, og er det snakk om andregangsforhold så er oddsen dårligere. Statistikken blir ikke bedre, ikke før par begynner å prioritere forholdet sitt.


Selv bilen steller de fleste bedre med. Den pusses og stelles. Den er på jevnlig service, og er den eldre enn 4 år, så er den på regelmessig EU kontroll – sånn for å sikre at det ikke oppstår farlige feil.

Selv staten tar ansvar for at det ikke skal oppstå alvorlige feil - når det gjelder bilen.

Hvem tar ansvar for at det ikke skal oppstå alvorlige feil med forholdet sitt?

Få jeg kjenner, hva med deg?

Du også kjenner noen som nylig har gått hvert til sitt, gjør du ikke? Solide par som hadde t-e-n-k-t å bli gamle sammen.

Ja, for det er det som er så underlig. Som par så t-r-o-r vi at vi skal leve sammen livet ut, men få gjør noe bevisst og systematisk for å få det til å vare.

Og da ender det med brudd for halvparten av oss.

Noe endrer seg underveis. Sånn gradvis, ganske ubemerket. Avstanden blir større, både fysisk og mentalt. Den ene bryter ut (gjerne brått for den andre).

I andre tilfeller innser begge at det ikke er noen vei tilbake – det er for seint.

Dette er dagens virkelighet.

Likevel synser vi, og unngår å ta innover oss virkeligheten.

Selv de mest oppegående og realistiske menneskene begår denne feilen.

Ja, for det er en feil, er det ikke? Det er riktig og viktig at noen skiller lag, men som relasjonscoach så hevder jeg at altfor mange bryter opp unødvendig.

Det er ikke uvanlig at utfordringene en hadde i forholdet følger inn i et nytt. Kanskje oppstår det tilleggsutfordinger også som følge av mine, dine og våre barn samt x-er og y-er. Dermed så kan det nåværende forholdet være vel så godt som det som oppnås i fremtiden.

Derfor er verdt å investere i det forholdet du allerede har.

Tenk litt over det, og tenk litt over hvordan du og partneren din kan sikre forholdet med regelmessig vedlikehold, regelmessig service og regelmessig EU kontroll.

 

Jeg ønsker at dere skal lykkes!

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!