Kjerring eller kjæreste?

 

I kjøkkenvasken min, som er av stål er det et stort hakk. Det har vært der i mange år, og det er et synlig tegn på en episode jeg ikke er spesielt stolt av.

Det skjedde rett etter at kjøkkenet og store deler av huset var totalrenovert. Jeg var sååå fornøyd og synes det ble både lekkert og funksjonelt, men jeg var også sååå sliten.

📍Sliten av jobb, pendling, 3 barn og oppussing.

Nå husker jeg ikke helt hva som utløste raseriet, men jeg husker at glassbollen jeg hadde i hendene havna i vasken sammen med en verbal utblåsning.

De som kjenner meg vet at jeg både rolig og tålmodig, men livssituasjonen min med press og stress brakte meg ut av balanse.

📍I den perioden var jeg ei kjerring!

Hilde, som er en av mange som har sendt meg Stjernetips etter oppfordringen forrige søndag, sier at du bør spørre deg selv om du er kjerring eller kjæreste.

Er du den gode kjæresten du ønsker å være, så er det flott. Likevel så må du opprettholde fokus og være bevisst på hvordan du skal ivareta den gode relasjonen.

Er du en kjerring, må du vurdere hva som gjør deg ubalansert. Er det livssituasjonen din, er det forholdet ditt, eller er det noe helt annet?

⭐️ Still deg spørsmålet. Er du kjerring eller kjæreste akkurat nå?

Hva er den ene tingen du kan gjøre akkurat nå for å forbedre situasjonen, og hva må du gjøre på lengre sikt?

Ja, for du har alltid valgmuligheter selv om det ikke oppleves slik.

 

Ann-Kristin 💛

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!