Leve livet, eller i levende live?

Har du tid?


-Tid som ikke er planlagt?
-Tid til å kjenne etter og gjøre det du har lyst til?
-Tid til å nyte med alle sansene. Nyte syn, lukt, smak og lyd. Føle velvære?
-En følelsen av å leve livet, fremfor å være i levende live?


Kanskje du svarer: «Ja, innimellom,» eller «Svært sjeldent». Da er du er ikke alene. De fleste har travle perioder i livet da alt går på autopilot og det er snakk om å overleve fra oppgave til oppgave. Perioder du gjennomfører det som blir forventet av deg, eller det du tror blir forventet av deg både når det gjelder jobb, venner og familie.

Det går en stund, men du vil på et eller annet tidspunkt føle deg utilfreds, mellomfornøyd og kanskje misfornøyd med eget liv. Poenget er at de travle periodene ikke må bli for lange. Du må hente deg inn, oppsøke velvære og glede for å oppnå det gode livet du ønsker deg.


I en hektisk hverdag er det lett å fjerne seg fra det det som er viktig, det som gjør livet verdt å leve. Blir det hektisk for lenge, så glemmer du hva du egentlig ønsker deg og drømmer om. Tanker og følelser blir oversett og du dekker over og later som for å håndtere alle skulle, burde og måtte. På denne måten blir du en del av andres agenda, og livet passerer uten at du har kontroll over utviklingen.


Å komme i samsvar med DEN DU ER kan oppleves som et håpløst prosjekt fordi du ikke vet hva DU ønsker og hva som gjør DEG glad lenger, men prosjektet er ikke umulig. Her er tre grep du kan starte med for å bringe deg tilbake på sporet:


1. Finn tilbake din naturlige glede
Fokuser på glede. Begynn å tenke på og kjenne etter hva som gjør deg glad, og hva som gir deg velvære. Gjør det mange ganger i løpet av dagen og omsett oppdagelsene dine ut i praksis. Det kan være så enkelt som å lytte til en sang du liker, eller ringe en venn som du får godfølelse av å snakke med. Det kan være å starte med en aktivitet eller hobby du har likt før, noe du ikke har gjort på lenge – noe du gjør for din egen skyld uten at du skal prestere noe, bare føle glede. I første omgang kan det oppleves egoistisk, men de rundt deg vil også tjene på at du blir mer tilfreds med eget liv. De vil merke en endring til det positive som kommer dem til gode.


2. Finn mental ro
Å finne tilbake til din naturlige livsglede går raskere hvis du setter av tid til å roe ned sinnet og skape rom for de nye tankene. Korte eller lengere meditasjonsøkter fungerer bra, men hvis du ikke har noe forhold til meditasjon, så fungerer alltid aktivitet. Oppsøk naturen og gå tur eller mosjoner med mål om å stilne tankene mest mulig. Bestem deg for å innta en observerende holdning til det du ser og opplever og fokuser på pust og bevegelse.


3. Vær tilstede i relasjoner
Det å være tilstede og rette fokus mot det som skjer akkurat nå er en utfordring. Det er så lett å la tankene fare i fortid og i fremtid. I tillegg så konkurrerer oppmerksomheten vår med all teknologien vi har tilgjengelig, spesielt mobiltelefonen.

 



Det er lett å gripe telefonen og sjekke en melding selv om du er midt i en samtale med andre. Det er lett å gripe telefonen og sjekke sosiale media, og det er lett å ta telefonen når den ringer selv om du er sammen med andre.

Er dette en utvikling du ønsker? En utvikling der andre som befinner seg på avstand er viktigere enn den eller dem du er sammen med?

Når du er 100 % tilstede med de du er sammen med, så vil du ha mer glede av relasjonen. Andre vil legge merke til det og oppsøke deg – fordi det føles godt. Vi snakker om en vinn, vinn situasjon som gir økt livsglede.
For du vil jo ikke bare være i live, men levende i livet …. ikke sant?

Så enkelt, men likevel så vanskelig.

 

Det krever øvelse, og jeg øver meg sammen med deg!

 

 

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!