Når andre blander seg innSvigermorsproblematikk er et velkjent tema som det ofte harseleres med i ulike sammenhenger. Det vi hører mindre om offentlig, er utfordringer med ekspartnere som styrer i kulissene. I mange tilfeller er det snakk om maktutøvelse forbindelse med felles barn og samvær.

Begge deler handler om lojalitet og svik. Den ene parten opplever å stå «mellom barken og veden», og velger mer eller mindre bevisst å lytte til og lystre den utenforstående fremfor sin egen partner.

Den såra opplever ikke å bli sett og hørt og føler seg sviktet. Han eller hun prøver å si ifra, men når ikke frem. Frustrasjon oppstår og det ender ofte med konflikter som skaper avstand.

Hvis den som føler seg sviktet ikke er urimelig, så er dette et tillitsbrudd som truer forholdet. Når vi via forskning vet at svik ligger til grunn for alle mislykkede forhold, så er dette viktig å ta på alvor og rydde opp i.

Et velfungerende samliv forutsetter lojalitet og forpliktelse. Det innebærer å sette partneren foran alle andre slik at motparten aldri er i tvil om hvem du støtter.

Det betyr ikke at barna dine ikke skal ha høy prioritet, men det betyr at du skal prioritere partneren din fremfor eksen.

Så sørg for at partneren din aldri er i tvil om at han eller hun har din lojalitet.

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!