Når du blir skamfull og lei deg

 

Dette innlegget har jeg forberedt i god tid. Du skjønner at denne søndagsmorgen tilbringer jeg med  barnebarnet mitt, fordi det gleder meg og fordi foreldrene hans skal få litt ekstra søvn.

Å få nok søvn kan være utfordrende i en travel småbarnsfase, og det rare er at når du blir riktig voksen … så er mangelfull søvn igjen et tema.

 

📍Du blir sårbar når du ikke får nok søvn, og det kan gå ut over relasjonene dine.

 

Alt ubehagelig som du ikke orker å forholde deg til gjennom livet, det du lukker øynene for og feier under teppet, det du lagrer og bærer med deg... se for deg at du lagrer det i en beholder med lokk.

Når du opplever noe vanskelig som du ikke vil forholde deg til, så åpner du egentlig lokket bittelitt på gløtt ... nok til at det ubehagelige smettes ned i beholderen sammen med det andre som er der fra før.

Når du er sliten, beruset, syk, har sovet for lite eller av andre grunner er redusert ... da spretter lokket av fordi du ikke er påpasselig. Det er akkurat som om det oppstår et trykk, og du eksploderer … i gråt eller sinne.

Du kan hverken stoppe det, eller kontrollere det. Det oppleves ubehagelig, for det er andre tilstede som berøres av innholdet som lekker ut.

Du deler plutselig det du ikke vil vedkjenne deg selv engang, og i affekt sier og gjør du mer enn du virkelig mener. Etterpå blir du både skamfull og lei deg.

I tillegg er det vanskelig å be om unnskyldning, dermed åpner du lokket forsiktig og lagrer (også) det skamfulle.

Alt som er i beholderen din blir til skjulte tema som trigger og gir deg pigger i møte med andre. Dine skjulte tema er der og påvirker deg, selv om du bare merker det når du er redusert eller trykket blir for stort.

Tenk om du turte å ta fram beholderen din og åpne lokket på gløtt når du er ovenpå og har overskudd.

 

📍Da kunne du studere hva «det» kan dreie seg om.

 

Du vil oppleve at «det» du smatt ned i beholderen for lenge siden, det oppleves ikke like ubehagelig og farlig i dag…nå som tiden har gått.

Uansett, så mister det meste sin kraft når du belyser det. Bare å sette ord på «det» er nok til at det ikke er et skjult tema lenger…og dermed vil det ikke påvirke deg og dine relasjoner.

 

⭐️ Hent fram «det» du har lagret i beholderen din, og si høyt hva det dreide seg om slik at du får lettet på trykket.

 

Ann-Kristin 💛

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!