Påminnelsen du ikke vil gå glipp av

 

Alle plommene mine ligger på bakken, vinden er hissig og regnet gir beskjed om at nå nærmer høsten seg. Med høsten kommer hverdagen. Ferie og fritid blir raskt fjerne minner, og før du aner «henger du i stroppen».

Du skal trene, spise sunnere, følge opp barna, besøke moren din, tilbringe mer tid med venner og trå til på jobben. Når kvelden kommer lander du på sofaen og skroller gjennom Instagram og Facebook, hvis du ikke finner en serie da.

📍Hva med forholdet ditt, er det på prioriteringslista? ... Ikke?

Det er viktig å sette av tid til å gjøre noe sammen – bare dere to. Det er nødvendig og avgjørende for å opprettholde tilknytningen og relasjonen.

De fleste som skiller lag trodde at forholdet skulle vare livet ut. De fleste som skiller lag tar forholdet som en selvfølge, og ofte er det en som bryter ut. Overraskelsen kan være stor for den andre som blir handlekraftig først når det er for seint.

Det blir som med meg og plommene mine. I går stod treet frodig og fristende. Jeg trodde alt var OK. Overraskelsen var stor da jeg fant alle plommene på bakken i dag. Ergerlig at jeg ikke hadde fulgt godt nok med.

📍 Først når det var for seint, da ble jeg handlekraftig.

Jeg fikk reddet noen plommer, men forholdet ditt er alt for viktig til å la tilfeldighetene råde. Bestem deg, og sørg for at du og dere to finner på noe sammen regelmessig.

⭐️ Planlegg og tidfest minst en felles opplevelse allerede i dag. Noe lite eller stort. Noe hjemme eller ute. Noe dere begge kan ha glede av.

 

Ann - Kristin 💛

 

 

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!