Se det sjarmerende og dropp det irriterende!

 

Har du gjort oppdagelser som har ført til radikale endringer i livet ditt? Oppdagelser som er så betydelige at du snakker om tiden før og etter?

Jeg har hatt flere slike wow-opplevelser, og det som har betydd mest for meg og mine relasjoner kan komme deg tilgode også💫

Det er noen år siden nå, den gang jeg jobbet mest med single at jeg kom på sporet av Helen Fisher. Den amerikanske dama som er kjent for forskning på tiltrekning. Hun har studert hvilken partnere som tiltrekker hverandre, og hvordan samspillet fungerer på bakgrunn av personlighet.

Ut fra biologiske forskjeller deler hun mennesker i fire ulike personligheter. Deretter beskriver hun generelle trekk for hver av dem. En personlighetstest avgjør hva som er din dominerende personlighetstype. Deretter lærer du hva som gjør at du tiltrekkes noen mennesker, mens andre irriterer deg.

Du består selvsagt av alle fire personlighetene, men det er altså en av de fire som er din dominerende personlighetstype.

Med en gang du vet hvilken av de fire personlighetstypene du tilhører, så vil du forstå at det du tar som en selvfølge – det er dine styrker og verdifulle egenskaper. Du vil også oppdage at det du strever med, og kanskje ikke helt får til … det kan ofte forklares med personlighet.

Når du har en forklaring på dine styrker og utfordringer, så kan du involvere partneren din – og det er da det oppstår magi. Nå vil du f-o-r-s-t-å hvorfor dere tenker og handler så ulikt, og hvorfor det oppstår utfordringer med kommunikasjon.

Bokstenkning sier noen. Et verktøy sier jeg. Et redskap som gjør at dere blir kjent med hverandre på en helt ny måte.

Nå finnes det mange ulike personlighetsmodeller på markedet, og flere med tilsvarende inndeling. Grunn til at jeg jobber med akkurat denne modellen, er at den både er enkel å forstå og anvende. På en ettermiddag har du oversikten som kan forbedre alle dine relasjoner.

Det er ikke tilfeldig at ulike personligheter er en av fem moduler i onlineprogrammet, 5 Stjerners Samliv💫💫💫💫💫 Det som er helt nytt, er at  denne modulen er tilgjengelig som et eget onlinekurs.

Det er for at «alle» skal få tilgang til denne verdifulle kunnskapen som øker forståelsen og legger grunnlag for god kommunikasjon.

KLIKK og finn onlinekurset her>>> BLI ET STJERNETEAM – Se det sjarmerende og dropp det irriterende

 

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!