Singel igjen? Derfor mislykkes du

singel Nov 01, 2017

Er du klar for en kjæreste?

Ja, reelt klar?

Du ønsker det virkelig.
Du har tro på at du kan finne «Den Rette».
Du har tid og plass til en kjæreste i livet ditt.
Du har lagt tidligere forhold bak deg.
Du verdsetter deg selv slik at andre kan elske deg.
Du vet hva du ønsker å få og gi.
Du er villig til å satse fullt og helt - med risiko for å bli såra.

Kan du svare ja?

Eller vil du bruke litt tid på å kjenne etter. Det er kanskje noen usikkerhetsmoment der, noe som skurrer og hindrer deg i å oppnå det forholdet du ønsker deg. Noe som gjør at du går i ring igjen og igjen, og kommer tilbake til start i stedet for å nå målet ditt.

Prøv å identifiser ditt skurr, for det ødelegger for deg. Hvis du ønsker deg en kjæreste uten å være klar for det, kan du møte så mange potensielle partnere du bare vil. Du vil ikke oppnå et varig resultat, bare frustrasjon.
Frustrasjonen er ikke det verste, det kan du håndtere. Det verste er at du TROR at du er klar, og denne troen er den opprettholdende faktoren som holder deg borte fra det forholdet du ønsker deg.


Når du tror at du er klar uten å være det, og du opplever nederlag gang på gang – da begynner du å tvile på om det virkelig er mulig å oppleve et godt, stabilt kjærlighetsforhold. Denne tvilen er en hindring.

Ser du runddansen?

Og ser du hvor det skurrer for deg?

 

 

Bevissthet er alltid første skritt på veien mot det du ønsker deg. Se på tabellen over og prøv å plasser deg i en av kvadrantene intuitivt. Hvor befinner du deg i spennet mellom opptatt og klar?

Sjekk så teksten nedenfor og se om den kan gi deg ytterligere informasjon:


Rød - Opptatt: Du er opptatt, reelt eller mentalt. Du har en opprydningsjobb å gjøre. Er du i et forhold må du vurdere om du skal bli eller gå. Er du "singel" og bruker tid og energi på å tenke på ekspartneren, må du gi slipp og ta et oppgjør med fortiden. Kanskje det er helt andre ting som gjør at du er «opptatt». Hvordan har du det med deg selv, med kroppen din og livet ditt? Er du fornøyd? En partner kan øke livskvaliteten din, men det livet du ønsker deg må du skape på egen hånd.

Orange - Pre Singel: Du er per definisjon singel, men du lykkes ikke med å etablere relasjoner som varer. Finn ut om det er mønster som gjentas. Blir du for eksempel forlatt, eller "får du hetta" og stikker om og om igjen? Er det en ubalanse? Er du ressursperson og giver og sjeldent en mottager? Her har du en jobb å gjøre med å finne ut hva som faktisk hindrer deg.

Gul - Singel: Du er i en fase hvor du har gjort deg endel erfaringer og er i ferd med å bli klar. Du kan bli mer bevisst på hva du virkelig ønsker deg av en partner og et forhold. Minst like viktig er det å vite hva du absolutt ikke vil ha.

Grønn - Klar: Du er klar for å gå inn i et kjærlighetsforhold fullt og helt - uten reservasjon, selv med fare for å bli såret. Du vet at det er nødvendig for å lykkes, og du vet at du kan takle en eventuell skuffelse.

Minst like viktig som å være bevisst sin egen situasjon, er evnen til å identifisere hvor den potensielle partneren befinner seg i spennet fra opptatt til klar. Du vil kanskje få en større forståelse for at det er vanskelig å etablere et godt, varig forhold – for det skal litt til at det er grønt lys for begge. Nå er ikke to grønne lys en forutsetning for å etablere et forhold, men veien fram til målet blir enklere og sjansen for å lykkes øker.

Denne bevisstheten om denne ene være «KLAR» tingen kan hjelpe deg å forstå hva som skjer i en etableringsfase av et forhold. Er du fremdeles singel, kan du kan stille deg spørsmålet: - Handler det om meg eller den jeg møter?

 

Håper at du fikk noe å tenke på!

 

Close

50% fullført

Bli sett og forstått av mannen din

I de neste 9 dagene vil du få inspirasjon til å finne tilbake til den du ønsker å være og bli mer sett og forstått av mannen din.

Uten at det koster deg noe.

Det er helt GRATIS.

Du vil motta en kortkort video daglig sammen med en oppgave som kan lokke fram den positive dama du kjenner. Den dama mannen din ble betatt av.

Målet er at du får oppleve den mannen du forelsket deg i? Den mannen som både ser deg og forstår deg.

Jeg viser deg hvordan!